Zelfvertrouwen coach

Een zelfvertrouwen coach nemen is een goede stap in het verbeteren van je zelfvertrouwen. In de coaching kan je namelijk aanpassen aan de persoon. Wat mensen willen bereiken en waar mensen allemaal mee in hun hoofd zitten is verschillend. Een goede zelfvertrouwen coach kan zich aanpassen aan de situatie van elke persoon waardoor het optimale resultaat wordt bereikt. Zo wordt maatwerk geleverd. 

Waarom een zelfvertrouwen coach inschakelen?

Stel jij jezelf weleens onderstaande vragen? Dan is een keer praten met een zelfvertrouwen coach aan te raden:

  • Kan ik dit?
  • Ben ik hier goed genoeg voor?
  • Nemen mensen mij serieus?
  • Anderen zijn beter, leuker 
  • Anderen zijn slimmer 

Als mensen onzeker zijn, komen ze niet tot hun volledige recht. Dan presteren ze bijvoorbeeld maar op 70% van hun kunnen. Het leven is zo minder leuk. Al zou je dit middels een zelfvertrouwen coach kunnen verhogen, zal jouw leven er al een stuk leuker uit zien. 

Eerst zelf aan de slag?

Als je een zelfvertrouwen coach net een stap te ver vindt, kan je ook eerst zelf aan de slag met een training / cursus. Wij raden zelf de cursus, Blijvend Zelfvertrouwen, aan. Deze training is onderverdeeld in de volgende pijlers:

– Blijvend gevoel van zekerheid
– Geloof in het eigen kunnen
– Per direct stoppen met kritiek op jezelf
– Meer zelfrespect
– Tevreden zijn over jezelf
– Eigen kracht op de eerste plaats
– Zelfvertrouwen opbouwen

Hierbij een kortingslink voor de cursus Zelfvertrouwen. Wij hebben veel mensen gezien die hun zelfvertrouwen een enorme boost hebben gegeven. Volledige inzet, investeren in jezelf en tijd hiervoor vrij maken zijn de succesfactoren. Daarnaast mag je elke week jouw vragen doorzetten naar een zelfvertrouwen coach. Deze zal je via de e-mail antwoord geven op al jouw vragen waar je tegenaan loopt tijdens de training. 

Mocht je niet tevreden zijn over de training zelfvertrouwen en de coaching. Kan je jouw geld terug vragen.

zelfvertrouwen coach

Ervaringen van Benjamin met een zelfvertrouwen coach 

Benjamin heeft de cursus gevolgd en heeft een zelf zelfvertrouwen coach erbij genomen. 

Zijn ervaringen met de cursus en coaching van het zelfvertrouwen zijn als volgt: 

‘‘Toen ik was begonnen met de training, zag ik dat ik langzaam stapjes maakte. Vroeger was ik best wel aan het lijden door de negatieve gedachtes die ik allemaal had. Door de gerichte vragen te stellen aan de coach, ben ik bewuster geworden van wie ik ben, wat ik waard ben en wat ik wil bereiken. Door de methoden uit de training dagelijks toe te passen laat ik me niet meer leiden door negatieve gedachtes’’

‘’Tegenwoordig ben ik een stuk vrolijker, thuis en op werk, heb ik minder conflicten en ben ik minder aan het tobben’’ 

‘’Vooraf keek ik een beetje op tegen de training en een zelfvertrouwen coach, achteraf heb ik spijt dat ik dit niet een jaar eerder heb geprobeerd’’. 

Meer informatie over personal coaching van zelfvertrouwen?

Als je meer informatie wil over een zelfvertrouwen personal coach of meer ervaringen wil horen van kandidaten die de training hebben gevolgd, kan je altijd mailen naar info@cursuszelfvertrouwenvergroten.nl

Cursus zelfvertrouwen

Meer info over de cursus