Boek over zelfvertrouwen

Wat is nou een geschikt en goed boek over zelfvertrouwen? In dit blog geven wij een aanbeveling voor een van de beste methodes die al veel mensen geholpen heeft, namelijk het boek, ‘Blijvend Zelfvertrouwen’.  

Succesvol boek over zelfvertrouwen

In dit boek over zelfvertrouwen volg je een methode van 12 weken. Elke week krijg je weer nieuwe inzichten, uitleg, informatie en diverse oefeningen. Deze kun je allemaal eenvoudig downloaden en indien wenselijk uitprinten. Je krijgt diverse opdrachten om aan de slag te gaan met de verkregen theorie. Gelijk toepassen in de praktijk. Dit creëert zelfbewustzijn.  De cursus en het boek over zelfvertrouwen kunnen worden onderverdeeld in drie onderdelen.

boek over zelfvertrouwen

Deel 1 van het boek over zelfvertrouwen

Het eerste deel van het boek over zelfvertrouwen gaat over het analyseren van zelfvertrouwen. Daarnaast leer je wat de oorzaak is van onzekerheid en kom je meer te weten over de gevolgen hiervan.

Deel 2 van het boek over zelfvertrouwen

In deel 2 van het boek over zelfvertrouwen wordt dieper ingegaan op de gevolgen van onzekerheid en leer je wat dit voor invloed dit kan hebben op jouw omgeving en gedrag. Ook volgt er een voorbereiding voor deel 3. Je gaat goed ‘Zoeken’ naar jouw sterke kanten en hoe deze toepasbaar zijn in je leven.

Deel 3 van het boek over zelfvertrouwen

Het derde deel van het boek over zelfvertrouwen is het belangrijkst. Hierin leer je de allerbelangrijkste lessen. Onzekerheid ombuigen naar zekerheden in jouw leven. Doelen bereiken die je hebt opgesteld. Controle krijgen over je leven. De lessen toepassen uit het boek geeft je zelfvertrouwen een grote boost.

e-boek over zelfvertrouwen

Beste E-books over zelfvertrouwen en eigenwaarde

Naast dit programma zijn er nog diverse e-books over zelfvertrouwen en eigenwaarde die je erbij krijgt. Een van die E-books gaat over inzicht in je kracht. Deze e-books over zelfvertrouwen sluiten perfect aan bij de overige informatie:

  • Gratis Bonus #1: Het e-boek Inzicht in je Kracht!
  • Gratis Bonus #2: Het e-boek Je bent prima zoals je bent!
  • Gratis Bonus #3: Het e-boek Volg je eigen weg.

Alle informatie uit de boeken over zelfvertrouwen zorgen ervoor dat je zelfvertrouwen een boost zal krijgen.

De prijs van het boek over zelfvertrouwen

De prijs van het boek over zelfvertrouwen is 49 euro. Dit is inclusief alle netbenoemde ebooks over zelfvertrouwen. Als je meer informatie wil over dit boek over zelfvertrouwen, we hebben een uitgebreide review hierover geschreven. Daarnaast kan je van alles lezen over zelfvertrouwen in de verschillende blogs die we hebben geschreven. Vragen stellen mag altijd door te mailen naar info@cursuszelfvertrouwenvergroten.nl.

Plaats een reactie