Quotes zelfvertrouwen

In dit blog geef ik enkele quotes die je zelfvertrouwen een boost gaan geven. Je hebt welis van die dagen dat je niet heel lekker in je vel zit. Dit is normaal, iedereen heeft dit zo nu en dan. De quotes over zelfvertrouwen die zo worden behandeld,  zetten je aan het denken en kunnen je zelfvertrouwen boosten.

Zelfvertrouwen quote 1

De eerste quote over zelfvertrouwen :
‘’The world is gonna judge you no matter what you do, so live your life the way you want to’’

Ofwel, je kan je heel erg druk gaan maken over wat anderen van je denken. Wat je ook doet, mensen hebben altijd een mening over je. Houd je nooit in omdat je bang bent van wat anderen over je gaan denken. Wees gewoon jezelf en doe waar je zin in hebt. Lees deze quote over zelfvertrouwen is een week lang op elke ochtend nadat je wakker wordt.

Zelfvertrouwen quote

Zelfvertrouwen quote 2  – Nederlands

Quote 2 over zelfvertrouwen ‘’Wie niet waagt, wie niet wint’’.
Dit is een van de bekendste Nederlandse spreekwoorden. Voor jij begint aan een nieuwe uitdaging, moet je nooit denken dat het waarschijnlijk niet gaat lukken. Denk gewoon aan de redenen waarom het wel gaat lukken. Als je iets heel graag wil moet je er gewoon voor gaan. Laat je niet tegen houden door onzekerheid. Dit zal je echt veel verder brengen in het leven.

Zelfvertrouwen quote 3

De derde quote over zelfvertrouwen is er ook 1 om te onthouden
‘’There are two kinds of perfect: The one you can never achieve and the other one, by just being yourself’’

Als jij je anders voor gaat doen dan dat je bent, ga je dingen doen die niet bij je passen. Dan ga jij gewenst gedrag laten zien, in plaats van jezelf te zijn. Het is heel belangrijk dat jij ten alle tijde jezelf blijft en niet gaat veranderen voor andere mensen. Je zal het jezelf alleen maar moeilijk maken als jij je eigen anders voor doet. Wees altijd de beste versie van jezelf. Een prachtige quote over zelfvertrouwen die de spijker op zijn kop slaat.

Zelfvertrouwen quote 4

De 4e quote over zelfvertrouwen is mijn persoonlijke favoriet: ‘’ Stop comparing stay focused on you’’.  Mensen hebben van nature een neiging om zich te vergelijken met anderen die het (volgens hun), beter doen. Hier zal je echt niet gelukkiger van worden. Hier ga jij je zelfs onzekerder van voelen. Daarnaast moet je altijd realistisch blijven. Wat zijn realistische doelen om te behalen voor jou. Voorbeeld: Je kan niet in 3 maanden het lichaam hebben van iemand die al 5 jaar aan fitness doet.  Je kan niet in 3 maanden een succesvol bedrijf oprichten. Probeer te leven naar de quote over zelfvertrouwen en wees gefocust op je eigen leven.

quotes over zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen quote 5

De laatste quote over zelfvertrouwen die we behandelen in dit blog: ‘’The quickest way to acquire self-confidence is to do exactly what you are afraid to do’’ Soms moet je jezelf gewoon in het diepe gooien. Dit is de ‘makkelijkste’ manier om je angsten te overwinnen. Probeer je verstand op 0 te zetten en doe het gewoon. Als je de dingen waar je angst voor hebt, steeds meer gaat doet, zal dit een boost geven aan je zelfvertrouwen. Het gevoel nadat je iets hebt gedaan wat je vooraf onmogelijk achtte, is onbeschrijflijk.

Zelfvertrouwen quotes

Dit waren de quotes over zelfvertrouwen. Als je zelf nog een mooie quote hebt die je met ons wil delen, Nederlands of Engels, graag. Stuur dan een e-mail naar info@cursuszelfvertrouwenvergroten.nl