Frank de Moei

Frank de Moei, de man achter de cursus Blijvend Zelfvertrouwen, staat centraal in dit artikel. Deze man claimt een deskundige te zijn op ‘persoonlijke groei’ en ‘meer succes in het leven’. Is dit waar? is deze man betrouwbaar? Daar kom je in dit artikel achter. Ik heb een uitgebreid onderzoek gedaan naar Frank de Moei.

Wie is Frank de Moei?

Frank de Moei is de man achter Newstart.nl en ontwikkelaar van diverse e-cursussen op het gebied van gelukkig leven en persoonlijke groei. Hij is een life-coach en begeleid hiermee mensen. Zijn passies zijn trainingen, coaching, ontwikkeling van personen en psychologie. Op de site staat dat hij gediplomeerd coach is en daarnaast is Frank de Moei aangesloten bij diverse intanties: NOBCO, EMCC.

Opleidingen

De volgende interessante zaken staan op zijn LinkedIn.

Capedium Coaching & Newstart.nl
Het bedrijf van Frank de Moei, Capedium Coaching, staat sinds 2005 ingeschreven bij de KVK.

Wat is Newstart.nl

Newstart.nl is onderdeel van, Capedium Coaching en bekend van de cursussen van Frank De Moei. Hier vind je een groot aanbod aan artikelen en cursussen gericht op persoonlijke groei. De artikelen op de site zijn erg waardevol en op een manier geschreven dat ze begrijpbaar zijn voor iedereen. Ander opvallend kenmerk is het feit dat er veel positieve reacties zijn op de artikelen. Mensen geven aan dat ze geholpen worden door Frank De Moei. Dat is natuurlijk het beste teken wat je kunt krijgen.

Frank de moei review

Cursussen van Frank de Moei

De ervaring en kennis van Frank de Moei in zijn vakgebied heeft hij gebundeld in diverse cursussen. Deze hebben allemaal betrekking op geluk en succes behalen in het leven.

Frank de moei heeft zijn cursussen bewust online gemaakt. 1 op 1 sessies zijn namelijk niet altijd toegankelijk. De prijzen liggen namelijk erg hoog bij dit soort sessies. Online cursussen zijn vanuit huis te volgen en zijn een stuk goedkoper. De prijzen liggen rond de €49,- á €59,-. Relatief goedkoop als je bedenkt dat dit normaal de prijzen zijn voor 1 sessie met een coach.  

Er zijn nu meer dan 20.000 cursisten die een van de cursussen van Frank de Moei hebben gevolgd. Deze zijn veelal positief over de cursussen. Als mensen niet tevreden zijn over de cursussen, heb je altijd een geld terug garantie.

Overzicht cursussen Frank de Moei

Hieronder een handig overzicht van de cursussen die Frank de Moei ontwikkeld heeft

Blijvend zelfvertrouwen > e-cursus voor iedereen die vindt dat zij of hij te weinig zelfvertrouwen heeft. Over deze cursus zelfvertrouwen hebben we een uitgebreide recensie geschreven.

Frank de moei blijvend zelfvertrouwen

Nooit meer zorgen of stress > een van de bekendste cursussen die Frank de Moei gemaakt heeft. Tijdens deze cursus leer je echt omgaan met diverse zorgen en de stress van het dagelijkse leven.

Frank de moei nooit meer zorgen of stress

Betere relaties met iedereen > deze e-cursus helpt je bij alles op het gebied van relaties. In de liefde, zakelijk als vriendschappelijk, bestaande relaties, nieuwe relaties, relatieproblemen, alles komt voorbij en wordt behandeld door Frank de Moei.

Frank de moei betere relaties met iedereen

Vind je ideale baan > zoals de naam al doet vermoeden. Deze cursus van Frank de Moei helpt je om jouw ideale baan te vinden. Een tocht naar wat je echt wilt en wat je kan op het gebied van werk, voor zowel een baas als voor jezelf. Je krijgt onder andere meer inzicht in jouw talenten en passies en wat je hierdoor kan bereiken.

Frank de moei vind je ideale baan

Gelukkig zijn , gelukkig blijven > Je kan zelf jouw eigen geluk bepalen. In deze cursus van Frank de Moei leer je hoe je gelukkig kunt worden met jezelf en jouw leven.

frank de moei gelukkig zijn gelukkig blijven

De sleutels van geluk en succes > dit is geen cursus maar een e-boek wat je begeleid naar een succesvol en gelukkiger leven. Je krijgt meer inzicht in energiek, resultaat behalen en vrije tijd. Er zijn wat inzichten van fundamentele aard die je nodig hebt om succes te bereiken. Hierover lees je alles in dit e-boek, geschreven door Frank de Moei.  

Frank de moei geluk en succes

 

Mijn ervaringen met Frank de Moei

Zelf heb ik de cursus vind je ideale baan, afgenomen. Hier ben ik onwijs tevreden over. Daarnaast lees ik veel artikelen op zijn website. Dit is ook waardevolle informatie. Kortom, ik ben overtuigd van zijn kennis en kunde.Al zijn teksten zijn simpel verwoord en direct toe te passen in je leven. Dus geen moeilijke taal

Ervaringen van andere mensen

Wat zijn nu de ervaringen van andere mensen met de producten van Frank De Moei? Op de site, internet, Facebook, LinkedIn en tal van platformen lees ik enkel en alleen over positieve ervaringen. Kijk zelf maar eens rond op deze platformen!

Conclusie – review ‘wie is Frank de Moei’

Na het lezen van dit artikel en deze uitgebreide review weet je 1 ding zeker. Frank de Moei is een deskundige op het gebied van zelfontwikkeling / persoonlijk groeien. Hij is niet bezig met producten of boeken verkopen voor financiële eerzucht, maar wil echt mensen helpen. Dit komt terug in de cursussen en in de artikelen op zijn website. Frank de Moei is betrouwbaar. Negatieve zaken kan ik nergens vinden. Mochten deze er zijn, had ik die heus wel gevonden.

Ik hoop dat je wat kan met deze informatie / review over Frank de Moei en dat je een van zijn cursussen kan proberen zonder twijfel.

Frank de moei ervaringen