e-Cursus Blijvend Zelfvertrouwen – Review

In dit blog volgt een review voor de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen. We reviewen dit boek door te kijken naar de verkoper, wat je krijgt, ervaringen van klanten en wat de prijs is. Op basis hiervan kunnen we een eindoordeel vellen over Blijvend Zelfvertrouwen, wat volgt in de laatste alinea.

De verkoper van Blijvend zelfvertrouwen

De cursus Blijvend Zelfvertrouwen wordt verkocht door Frank de Moei. De ontwikkelaar heeft een lange geschiedenis in de coaching- en trainingswereld. Daarnaast is Frank de Moei aangesloten bij diverse brancheorganisaties. Zijn cursus is al meer dan 15.000 keer verkocht. Als je op zijn LinkedIn kijkt zie je dat deze man een lange geschiedenis heeft in zijn vakgebied en een indrukwekkend CV. Momenteel geeft hij trainingen bij zijn bedrijf. Een van deze trainingen is de cursus blijvend zelfvertrouwen. Dit is de populairste training.

Blijvend zelfvertrouwen review

Wat wordt er geclaimd door de verkoper?

Op de website van de cursus Blijvend zelfvertrouwen wordt geclaimd dat je zekerder in het leven gaat staan. In jezelf geloven en niet meer op de achtergrond staan. Je komt erachter dat het helemaal niet nodig is om onzeker over te komen en hoe je gelukkig kan worden met jezelf.

Wat krijg je allemaal bij de E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen

De cursus blijvend Zelfvertrouwen is een traject van 12 weken. Elke week krijg je via de e-mail inzichten, uitleg en oefeningen. Deze kan je downloaden en/of uitprinten. Zo krijg je diverse opdrachten om de verkregen theorie in de praktijk toe te passen. Dit zorgt voor zelfbewustzijn. De cursus kan in 3 delen worden verdeeld.

Blijvend zelfvertrouwen download

3 cursusdelen om te volgen / downloaden

In deel 1 van de e-cursus blijvend zelfvertrouwen houd je je voornamelijk bezig met het analyseren van zelfvertrouwen en kom je erachter wat de oorzaak is van de onzekerheid die je hebt. Daarnaast kom je erachter wat daar de gevolgen van zijn.

In deel 2 gaat de ontwikkelaar dieper in op de gevolgen van onzekerheid en kom je erachter wat dit voor invloed heeft op jouw gedrag en je omgeving. Je gaat je uitgebreid voorbereiden op deel 3 van de cursus. Zo ga je onder andere op zoek naar je sterke punten en hoe je deze kan toepassen in je leven.

Deel 3 is het belangrijkste deel van de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen. Hier leer je de belangrijkste lessen. Hoe kan jij jouw onzekerheid ombuigen naar zekerheid in je leven. Hoe kan jij de doelen die je hebt opgesteld bereiken. Hoe krijg je controle over je leven. Deze kennis toepassen zal je zelfvertrouwen een boost geven en je gelukkiger maken.

Blijvend Zelfvertrouwen bonussen

Naast het cursusprogramma blijvend zelfvertrouwen krijg je nog diverse E-books die je kunt downloaden via de e-mail. Een van die E-books is ‘Inzicht in je kracht’. De E-books sluiten perfect aan op de cursus. Bovendien krijg je een e-mail sessie met Frank. Je mag deze een vraag stellen waarop hij uitgebreid antwoord gaat geven.

Blijvend zelfvertrouwen

Hoe denken klanten over blijvend zelfvertrouwen?

Als we kijken naar de recensies en ervaringen over de cursus van blijvend zelfvertrouwen zijn deze erg positief. Er staan honderden reacties van mensen die allemaal ‘eerlijk’ en ‘oprecht’ lijken. Er staan geen echte namen bij maar initialen. Volgens Frank is dat omdat dit te maken heeft met privacy. Zeker een goed teken dus dat hij dit doet. Ook op Facebook spreken mensen vol lof over hem. Daarnaast hebben we even een onderzoekje gedaan naar zijn naam op het internet. Nergens komen we zijn naam tegen in combinatie met opgelicht of iets als fraude.

De prijs van Blijvend zelfvertrouwen

De prijs voor de cursus blijvend zelfvertrouwen die 12 weken duurt en al het materiaal wat hierbij hoort is 49 euro. Dit vinden wij niet veel voor een training. In het bedrijfsleven zouden dit soort trainingen meer dan 1000 euro kosten. Kortom, een goede prijs/kwaliteit verhouding.

E-cursus Blijvend zelfvertrouwen

Eindoordeel review Blijvend Zelfvertrouwen

na het lezen van de review weet je eigenlijk al hoe we denken over de cursus Blijvend Zelfvertrouwen. We vinden dit een top cursus die het geld echt waard is. Als je op de website komt van de cursus zien we geen marketinggerichte verkooppagina. Een website die rustig oogt en waar je alle benodigde informatie op kunt inzien.

We hebben zelf de cursus afgenomen om ook deze te kunnen analyseren en ook over onze eigen ervaringen zijn we lovend. Je ziet dat Frank een vakman is en dat hij weet waarover hij het heeft. Bovendien zijn de recensies en ervaringen van klanten erg positief. Op Facebook, op zijn site en op het internet lees je enkel goede reviews en verhalen. De prijs is ook prima. Ook ons vertrouwen is door de cursus Blijvend Zelfvertrouwen toegenomen.

Ook de prijs vonden wij in alle opzichten goed, vooral omdat dit soort e-cursussen, ook als online cursus, vaak voor een veelvoud aangeboden worden. Frank straalt het vertrouwen in zijn eigen product goed uit en wist ook ons zelfvertrouwen nog een boost te geven met deze cursus. Hierbij een speciale kortingslink voor de cursus Blijvend Zelfvertrouwen

Cursus zelfvertrouwen

Meer info over de cursus zelfvertrouwen